Aloha!
Thank you for choosing Sannaka West.
Today we would like to share the best way of cooking udon!
Udon is one of the most common Japanese food but do you really know how to cook them right?
Here we have made an istractions that you can easily follow for your best Udon dish!
First of all, no.1 tip is to cook to the core of noodles thoroughly as quick as possible.
Standard boiled Udon
1. Loosen the nooble with chopsticks and put in 3L boiled water/dish
2. If the boiled water starts blowing up, put in about 200cc (6.7 ounces) cold water and wait for 13 to 15min
3. Drain the noodles using strainer with cold water
4. Mix the borth with 5.4oz water and pour it on udon
Kamaage
1. Same process as above except do not darin the noodles this time
2. Mix the broth with 2oz water
3. Set a udon soup aside and eat
Zaru Udon
1. Same process as the standard boiled udon
2. Mix the broth with 2oz water
3. Set a udon soup aside and eat
If you are interested in our products, please contact us.
Thank you very much.
アロハ!
いつもサンナカウエストをご利用いただきまして、誠にありがとうございます。
本日は、弊社で販売しているおいしいうどんのつくり方に関してお話させていただきます!
うどんといっても、釜あげやざるなど、色々ありますよね!
それぞれおいしい作り方をあまりご存じない方も多いのではないでしょうか。
今回は、様々な方法をご紹介していきます!
まずは、
スタンダードかけうどん
1.3L の沸騰したお湯の中に麺を入ればらばらにほぐす
2.お湯が吹き上がったら、少量の水(200㏄)をさし、麺をお好みの硬さで茹でる
3.茹で上がったら、手早くざるに移し冷水で充分にもみ洗い
4.つゆはスープに湯160mlで割って麵にかける
釜あげうどん
1.上記と同じ様に茹でる
2.水洗いはせずにそのままつゆにつけて食べる
3.つゆは水または湯60mlで割る
ざるうどん
1.上記と同じ様に茹で、水で洗う
2.ざるに盛り付け、つゆにつけて食べる
3.つゆは水または湯60mlで割る
この他にも、お好みのトッピングなどを加え、是非おいしいうどんを召し上がって下さい😀
ご興味のある方は、是非お店までのご来店お待ちしております。
■ Business hours
Mon-Sat: am10: 00-pm5: 00 Sunday: Appointment Only
Address: 560 N Nimitz Hwy # 101B, Honolulu, HI 96817, USA
■ Email info@sannaka-west.com
Phone number (808) 537-6181
FAX (808) 537-6188
We look forward to your visit.
Please contact us if you are interested.
You can also order from the web! Please check here Sannaka-WEST HP
このブログを読まれましたら、是非クリックして下さい↓。
ありがとうございます。
============================
No comments:
Post a Comment